Bytt ut svigermor når du vil

Bytt ut svigermor når du vil

Philips lanserer nå en digital fotoramme der du enkelt kan vise frem bilder, og bytte motiv etter anledningen.

Vi knipser bilder som aldri før, men når ser vi egentlig på disse bildene? Undersøkelser gjennomført av Philips viser at 80 prosent av bildene lagres på en datamaskin, mens kun 20 prosent av bildene blir printet ut på fotopapir, opplyser selskapet.

For enkel og moderne fremvisning av digitale bilder, har Philips derfor utviklet en digital fotoramme. Rammen gjør det mulig å se digitale bilder i en ramme i tilsvarende fotokvalitet som de gamle papirbildene.

Fordelen med den digitale rammen er at du kan skifte bilder raskt og enkelt. Kommer svigermor på besøk, kan du ha et bilde av henne fremme. Er venner over, kan du vise et bilde av dem og så videre

Enkel installering

Philips digitale fotoramme har en 6.5-tommer høyoppløselige LCD-skjerm. Den er utstyrt med meget god skarphet, lys og kontrast, og har 88 prosent bedre oppløsning enn en 17-tommers skjerm. Bildene blir automatisk justert for å tilpasse portrett eller landskapsformat, ifølge Philips.

Fotoskjermen kobles til PC eller kamera via USB og er i tillegg utstyrt med leser for flere forskjellige minnebrikker. Den digitale fotorammen krever ingen komplisert installasjon og programvaren sørger for at bildene blir komprimert slik at mer enn 50 bilder i full størrelse kan lagres samtidig i det interne minnet.

7FF1AW er tilgjengelig på det norske markedet i oktober. Pris: 2.494 kroner.