Bytter for første gang

Bytter for første gang

Kjetil Eriksen hadde jobbet i Norske Systemarkitekter i ni år, og skulle vært der i ti. Men så dukket det opp en mulighet til å bytte jobb for første gang.
Den fremste oppgaven til den nybakte daglige lederen i Webstep er å få bergensselskapets Oslo-kontor opp og igang. Rekrutteringen er igang og neste steg blir å få konsulentene ut i arbeid.

-- Hvorfor skiftet du jobb?

-- Jeg har vært med på å bygge opp den forrige arbeidsplassen min de siste ni årene, og var vel moden for nye utfordringer. Jeg hadde tenkt å være der i ti år, men så dukket det opp en spennende mulighet.

-- Hva er det beste/verste med å skifte jobb?

-- Det absolutt verste er at jeg har jobbet fryktelig lenge sammen med mange bra mennesker. Jeg vil savne dem. Men så får jeg jo mulighet til å jobbe sammen med nye spennende mennesker, og det gleder jeg meg til.

-- Din største utfordring i ny jobb?

-- Webstep har noen kunder i Oslo, men ikke mange. Vi driver med rekruttering og det er en viktig utfordring. Dernest det å få solgt ut de nye personene. Salg og rekruttering er den største utfordringen.

-- Hvis du kunne valgt helt på nytt en ny bransje/karriere/utdanning. Hva og hvor ville du vært?

-- Ja, jeg har drevet med idrett i mange år, nærmere bestemt ishockey. Men skulle jeg gjort noe helt annet, måtte det bli golfspiller. Det ville jeg prøvd meg på.