Skatteetaten velger Capra

MEDVIND: Ole Martin Foss ser avtalen som et tydelig signal til markedet om Capras faglige kompetanse. 

Skatteetaten velger Capra

Capra Consulting har vunnet rammeavtale for Modernisering av Folkeregisteret

Rammeavtalen gjelder prosjektledelse, rådgivning og systemutvikling, og leveransen vil dekke Skatteetatens primære behov for konsulentbistand, sier en pressemelding.

I begrunnelsen fra Skatteetaten står det blant annet at …tilbudet vurderes som sterkt innenfor prosjektledelse og innføring. Referansene innenfor systemutvikling er meget relevante og det tilbys mange interessante konsulenter.

Betydelig vekst

-- Dette er en av de største rammeavtalene vi har vunnet og det viser at vi kan måle oss med de 6 største konsulenthusene i Norge, sier administrerende direktør Ole Martin Foss i Capra. Selskapet har hatt betydelig vekst de siste årene med tung satsing på offentlig sektor. Foss ser avtalen med Skatteetaten som en bekreftelse på at de er på rett vei. 

Avtalen med Skatteetaten har en varighet på 4 år og et oppdragspotensiale på totalt 250 millioner kroner. Delområdet der Capra er en av 7 leverandører vil få det desidert største volumet. De har knyttet til seg underleverandørene Karabin, Vali, Iteo, Northern Beat Clave og Lykkes, og på den måten fått tilført kompetanse og kapasitet som totalt skal gjøre dem til et godt alternativ til de største.


Capra Consulting AS anser prosjektet Modernisering av Folkeregisteret som et av tiårets viktigste utviklingsprosjekter.

​ -- Vi ønsker å bidra til at prosjektet blir en suksesshistorie det snakkes om i lang tid og godt utover landegrensene, avslutter Ole Martin Foss.

Capra Consulting