Catch og Elkjøp i ip-samarbeid

Catch og Elkjøp i ip-samarbeid

Catch og Elkjøp etablerer ip-telefoni-selskap med Nordisk fokus

Catch Communications, tilbyder av bredbåndstjenester, har i dag inngått en avtale med Elkjøp Nordic AS om å etablere en felles satsing innen ip-telefoni. Catch har etablert selskapet IP Talk AS for denne satsningen. IP Talk har en distribusjons- og markedsavtale med Elkjøp Nordic som vil selge den ”nettuavhengige” ip-telefoni løsningen. Produktene vil bli lansert i Norge i løpet av september 2005, med mulig påfølgende lansering i Sverige og Danmark.
 
Catch har opparbeidet seg betydelig erfaring gjennom lansering av ip-telefoni til egne kunder, og tar nå første skritt mot en nettuavhengig løsning, som utvider kundepotensialet til ”hele” befolkningen i hvert land. Løsningen vil gi kundene høy kvalitet, enkel installasjon, og lave priser. Samarbeidet med Elkjøp bygger på viten om at vanlige kunder går til faghandel for å få telefoniløsninger og representerer en meget viktig ny markedssatsning for Catch.

Avtalen innebærer at Elkjøp vil markedsføre og distribuere produktene, mens Catch vil stå for utvikling og tjenesteproduksjon. Elkjøp har en kjøpsopsjon på opp til 25 prosent av aksjene i selskapet avhengig av kundetilfang de første 21 månedene.