Catch skor seg

Catch skor seg

Catch har lansert Nordic Broadband Services for å nå nordiske kunder. Din Sko i Norge og Sverige er første kunde.

Den nordiske butikkjeden Din Sko har inngått en avtale om å benytte Nordic Broadband Services for sine skobutikker i Norge og Sverige. DGC AB i Sverige er kundens kontraktspartner og systemintegrator, og avtalen som er inngått har en varighet på 36 mnd, heter det i en pressemelding fra Catch. Catch tilbyr nå nordiske bredbåndstjenester i samarbeid med partnere i Sverige og Danmark.

-- Infrastrukturen og avtaler er nå på plass, og samarbeidet opprettet mellom aktørene. Vi har lagt vekt på å kunne tilby både Ethernet Services og IP VPN Services, slik at kundene selv kan velge løsning etter behov. Mer enn 200 Catch-partnere i Norge har nå mulighet til salg av nordiske kommunikasjonsløsninger, sier salgsdirektør Morten Skjelbred i Catch Communications.

-- Sammen med våre samarbeidspartnere har vi laget et nordisk DSL-nett. Jeg tror mange nordiske kunder ønsker et alternativ til TeliaSonera, Telenor och TDC velkommen, sier Gustaf Karlin som er viseadministrerende direktør i den svenske Catch-partneren DGC.

Det er Catch Communications som står bak etableringen av den nordiske infrastrukturen basert på teknologiene Gigabit Ethernet, MPLS og IP med overføringskapasitet mellom Oslo, Stockholm og København på 2,5 Gigabit.

I nabolandene benyttes DSL-teknologi og andre digitale tjenester som aksessform inn til den enkelte kundelokasjon, og dette gir stor fleksibilitet og høy dekningsgrad i det enkelte land, heter det videre i pressemeldingen.