CeBit America avlyst

Cebit America 2005 var ment å gå av stabelen i juni neste år. Nå er it-messen avlyst.
Det er utsikter for laber omsetning som gjør at Cebit har valgt å avlyse den amerikanske messen. Arrangementet var ment å avvikles i juni neste år i New York.

- Selv om det er beklagelig, er dette en riktig beslutning. Det reflekterer en teknologi-industri i forandring og den generelle utviklingen i amerikansk økonomi, sier administrerende direktør Joachim Schafer i arrangørselskapet i Hannover Fairs USA, til News.com

Direktør Bill Sell i CeBit America mener CeBit er for lite målrettet til å appellere tilstrekkelig til amerikanske deltagere, leverandører, medier og analytikere. Han er skuffet over beslutningen om å avlyse arrangementet, men innser at mer vertikale messer har større sjanser for å lykkes enn gigant-messer som CeBit.

-- Det ser ut til at one-size-fits-all-messer ikke er nok. Å ha Xbox og flatskjermer ved siden av servere virker ikke, slår han fast.

Andre CeBit-arrangementer som CeBit Asia, CeBit Australia, CeBit Bilisim Eurasia, CeBit Broadcast, Cable & Satellite og ISCe Satellite & Communications berøres ikke av beslutningen om av avlyse CeBit America.