NY JOBB: Jørn Nygaard lader batteriene i Frankrike sammen med familien i forkant av en aktiv høst. (Foto: Checkpoint)

NY JOBB: Jørn Nygaard lader batteriene i Frankrike sammen med familien i forkant av en aktiv høst. (Foto: Checkpoint)

Knapp sjefsferie i Check Point

SOMMERPRAT: Check Points nye landssjef Jørn Nygaard skal ha partner- og kundedag i august, og unner seg bare en drøy ukes ferie.

Jørn Nygaard (52) tiltrådde som landssjef i Check Point 3. april i år etter å ha vært kanalansvarlig i Hewlett-Packard Enterprise.

– Hva har opptatt deg mest den siste tiden før ferien?

– Jeg skal lære mest mulig om selskapet og bli kjent med kunder og partnere i en ny rolle. Check Point er kvartalsdrevet, og vi har nå fokus på levere et bra andre kvartal.

– Hva skal du gjøre i sommerferien?

– Jeg har akkurat byttet jobb, og sommerferien blir veldig kort. Det blir litt ferie utenfor Norge – en drøy ukes tid. Turen går til Frankrike. Her vil vi gjøre oss kjent med noen nye steder. Vi er opptatt av å få nye opplevelser, på et sted der det garantert er sol og varme. Og god mat, ikke minst.

Partnerdag 24. august

– Hva setter du i gang med når du er tilbake fra ferie?

– For så vidt har vi mange prosjekter som allerede er on-going, og som vi skal fortsette med. Men et hovedprosjekt er veldig viktig. Det er kunde- og partnerdagen vår, Check Point Cyber Security Day, som vil finne sted 24. august på Aker brygge. Agendaen er allerede på plass, og det er viktig at vi får laget et best mulig arrangement ut av dette for kundene og partnerne våre.

– Hva er sommerens favorittdings eller favoritteknologi?

– Det sier seg selv – iPhonen min. Der har jeg alt jeg trenger av eposter, interne systemer og så videre. Man er jo aldri helt av…

Checkpoint