ØKER PRISEN: Daglig leder i Chili Mobil øker prisen på fri data-abonnementet med 100 kroner per måned. (Foto: Chili Mobil)

ØKER PRISEN: Daglig leder i Chili Mobil øker prisen på fri data-abonnementet med 100 kroner per måned. (Foto: Chili Mobil)

Chili øker prisene kraftig

Chili, som er blitt kjent for fri data-abonnementet, setter nå opp prisen med 100 kroner. Dette er en prisøkning på 25 prosent.

Den nye prisen for fri data-abonnementet blir med andre ord satt opp til 499 kroner per måned. I følge Chili selv er dette et resultat av pålegget som kom fra Nkom tidligere i høst. Chilis konsept var at du hadde fri data, men ikke kunne dele med andre enheter. Nkoms pålegg gikk i korthet ut på at kundene måtte har mulighet for å bruke abonnementet som de ville. 

Chili tar nå pålegget fra Nkom til følge og gir kundene mulighet til å dele mellom enheter. De gjør imidlertid en vri. Det er fortsatt fri data, men det er lagt inn grenser der det må fylles på etter hvert. Hvis man bruker mer enn 5 GB på én dag må man sende en SMS som gir tilgang på 3 GB til. Dette kan man gjøre så mange ganger man ønsker. 

I tillegg kommer det et nytt abonnement som koster 399 kroner per måned. Dette har en øvre datagrense på 25 GB. I dette abonnementet ligger det også bruk i EU og EØS inkludert samt fri tale, SMS og datarulling.

Les om:

Chili