Cisco utfordrer til idrettsdyst

Cisco utfordrer til idrettsdyst

Både Ciscos partnere, konkurrenter og kunder utfordres til å være med i Europas største bedrifts-konkurranse i Tromsø.

Det kan bli et spektulært skue når Cisco Euro Challenge går av stabelen den 24. til 27. september i høstkledde Tromsø. Cisco Euro Challenge er en årlig bedriftskonkurranse hvor lag fra hele Europa konkurrerer mot hverandre både fysisk og psykisk.

Det er Intelligent Sports som står bak arrangementet og Cisco er med som hovedsponsor for Europa. Cisco Euro Challenge er et globalt arrangement og ifølge Intelligent Sports deltar over 500 selskaper i flere forskjellige eventer rundt om i verden. Vinnerne fra de ulike verdensdelene samles også til en global finale hvor verdens beste selskap skal kåres.

Det er fritt fram å melde seg på og et lite norsk selskap som kan stille med fem deltakere til sitt lag, kan være med på å konkurrere og vinne over internasjonale selskaper som Shell, Coca Cola eller ABN Amro.

Idrett og strategi

Konkurransen skal gå over flere dager, og det er en liten overraskelse hva de de ulike delkonkurransene går ut på. Tidligere har det blant annet vært terrengløp, rafting, sykling og padling. Hovedsaken er at man skal utfordres som lag, og det er ikke bare fysikk som kan avgjøre hvem som vinner. Underveis er det også lagt inn oppgaver og utfordringer hvor lagene må bruke mer strategiske og problemløsende evner.

I fjor var det et spansk HP-lag som vant i Europa. I år er det forventet et sted mellom 60 og 70 lag til Tromsø den siste helgen i september. Cisco stiller med flere lag fra hele Europa, og Cisco Norge vil stille med to lag. Et lag med Cisco-folk, og et lag sammensatt av representanter fra norske partnere.

Det er fem deltakere på hvert lag og en representant må være fra ledelsen. Konkurranseavgiften dekker kost og losji, og det meste av utstyr til konkurransen.

Les mer om arrangementet her og se video fra fjoråret her.

IT-Bransjen er mediepartner til arrangementet. Påmelding her. (pdf)