Apple kjøper skydomene

Apple kjøper skydomene

Apple betaler 4,5 millioner dollar for det som kan bli selskapets nye skytjeneste.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Apple legger 4,5 millioner dollar på bordet for domenet icloud.com. Spørsmålet er da hva domenet brukes til. Mange tror nå det er navnet på Apple kommende nettjeneste for musikk, filmer og bilder.

I midten av forrige uke meldte GigaOM at Apple hadde kjøpt opp domenet Icloud.com fra et svensk selskap kalt Xcerion. Street Wall Journal hevder nå å ha fått bekreftelse på oppkjøpet.

vært dette skal men kjent. kroner, 4,5 millioner Ifølge prisen om er domenet millioner stemmer dollar, omlag 23,5 for rykter ha foreløpig ikke

LES OGSÅ:

6. avsløres juni iOS-fremtiden

Musikk, filmer bilder,

Hva Icloud.com skal brukes til er enn så lenge uklart. Ifølge AppleInsider er imidlertid tanken at domenet skal bli hjem for Apples nye skytjeneste, som sannsynligvis kommer til å bli vist frem på Apples årlige utviklerkonferanse i begynnelsen av juni. Tjenesten er tenkt til å erstatte den nåværende nettjenesten MobileMe.

og er å de kan kontakter Operativsystemene dag, av Ios X i med samme forkant en 5.0 saken, i bokmerker, integrert å forberede MobileMe-tjeneste selskapets kalt gjøre - "Icloud", av som utviklerkonferanse. kjennskap betaversjoner og sin Ifølge vil e-post, Apple den mye tjeneste eksisterende med iCal-hendelser. til mulig informasjonen som med av både Mac holder for årlige OS synkronisere brukere Lion på folk det

OGSÅ: LES

Iwork-rabatter på Slutt MobileMe- og

Rykteflom

Til forskjell fra MobileMe sies det imidlertid at Icloud også vil kunne brukes til å lagre store mengder musikk, filmer og bilder. Apples gigantiske serverpark i North Carolina som snart er klar for å tas å bruk, spiller visstnok en sentral rolle i den nye tjenesten, skriver Macworld.se.

Apple som om planer tjeneste gratis MobileMe lenge rykter … å at en Det har har gått relansere

Les om:

Cloud Computing