Apple kjøper skydomene

Apple kjøper skydomene

Apple betaler 4,5 millioner dollar for det som kan bli selskapets nye skytjeneste.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Apple legger 4,5 millioner dollar på bordet for domenet icloud.com. Spørsmålet er da hva domenet brukes til. Mange tror nå det er navnet på Apple kommende nettjeneste for musikk, filmer og bilder.

I midten av forrige uke meldte GigaOM at Apple hadde kjøpt opp domenet Icloud.com fra et svensk selskap kalt Xcerion. Journal Street Wall hevder nå å ha fått bekreftelse på oppkjøpet.

vært for millioner Ifølge omlag prisen er kroner, millioner foreløpig dollar, ha skal kjent. domenet men ikke 4,5 stemmer dette 23,5 rykter om

LES OGSÅ:

6. avsløres juni iOS-fremtiden

Musikk, bilder, filmer

Hva Icloud.com skal brukes til er enn så lenge uklart. Ifølge AppleInsider er imidlertid tanken at domenet skal bli hjem for Apples nye skytjeneste, som sannsynligvis kommer til å bli vist frem på Apples årlige utviklerkonferanse i begynnelsen av juni. Tjenesten er tenkt til å erstatte den nåværende nettjenesten MobileMe.

kan Ios den kalt de årlige "Icloud", sin å - av Operativsystemene en som forberede vil mye med i til forkant kontakter som mulig med Apple det e-post, brukere saken, med betaversjoner samme både selskapets av Ifølge på folk av eksisterende bokmerker, dag, Lion integrert for informasjonen i kjennskap MobileMe-tjeneste tjeneste å Mac og synkronisere gjøre holder er 5.0 og iCal-hendelser. X utviklerkonferanse. OS

LES OGSÅ:

og MobileMe- på Iwork-rabatter Slutt

Rykteflom

Til forskjell fra MobileMe sies det imidlertid at Icloud også vil kunne brukes til å lagre store mengder musikk, filmer og bilder. Apples gigantiske serverpark i North Carolina som snart er klar for å tas å bruk, spiller visstnok en sentral rolle i den nye tjenesten, skriver Macworld.se .

som Apple lenge Det en tjeneste relansere gått gratis MobileMe har har å … at planer rykter om

Les om:

Cloud Computing