Apple kjøper skydomene

Apple kjøper skydomene

Apple betaler 4,5 millioner dollar for det som kan bli selskapets nye skytjeneste.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Apple legger 4,5 millioner dollar på bordet for domenet icloud.com. Spørsmålet er da hva domenet brukes til. Mange tror nå det er navnet på Apple kommende nettjeneste for musikk, filmer og bilder.

I midten av forrige uke meldte GigaOM at Apple hadde kjøpt opp domenet Icloud.com fra et svensk selskap kalt Xcerion. Street Journal Wall hevder nå å ha fått bekreftelse på oppkjøpet.

men omlag millioner dette om millioner kroner, dollar, kjent. ikke prisen vært rykter ha 23,5 domenet 4,5 foreløpig skal for er stemmer Ifølge

LES OGSÅ:

avsløres iOS-fremtiden juni 6.

bilder, filmer Musikk,

Hva Icloud.com skal brukes til er enn så lenge uklart. Ifølge AppleInsider er imidlertid tanken at domenet skal bli hjem for Apples nye skytjeneste, som sannsynligvis kommer til å bli vist frem på Apples årlige utviklerkonferanse i begynnelsen av juni. Tjenesten er tenkt til å erstatte den nåværende nettjenesten MobileMe.

av med samme av mye kontakter OS kalt e-post, og en Operativsystemene Mac til for Ios utviklerkonferanse. betaversjoner 5.0 iCal-hendelser. synkronisere både holder med MobileMe-tjeneste Apple saken, folk kan sin mulig i i brukere forberede - de som dag, bokmerker, kjennskap og tjeneste som Lion "Icloud", er gjøre den eksisterende Ifølge X på vil forkant med å å av integrert selskapets det årlige informasjonen

LES OGSÅ:

MobileMe- og på Slutt Iwork-rabatter

Rykteflom

Til forskjell fra MobileMe sies det imidlertid at Icloud også vil kunne brukes til å lagre store mengder musikk, filmer og bilder. Apples gigantiske serverpark i North Carolina som snart er klar for å tas å bruk, spiller visstnok en sentral rolle i den nye tjenesten, skriver Macworld.se .

gått Det relansere … planer tjeneste MobileMe gratis har som rykter at å har Apple lenge en om

Les om: