Årets partner

Årets partner

Telecomputing er kåret til Årets Hosting Partner 2014 av Microsoft Norge.

Microsoft-partner Telecomputing, som var finalist for «World Wide Hosting Partner of the Year» er kåret til «Årets Hosting Partner 2014» av Microsoft Norge.

- Telecomputing var med på å utvikle SPLA (Services Provider License Agreement) lisensmodellen allerede i år 2000 og var en av de aller første SPLA partnerne i verden. De er fremoverlente og setter standarden for resten av bransjen, sier Dagfinn Ringås, direktør for kunde og partnere i Microsoft Norge i en melding.

Han legger også til at selskapet har tatt valg for å utvide og komplementere eget datasenter med Azure og Office 365, noe Microsoft setter stor pris på.

Ettersom Azure trekkes inn som en integrert del av Telecomputings datasentere åpner det for at kunder får mulighet til å velge ulike skyleveranser og få dette levert som en helhetlig og komplett it-driftstjeneste, opplyser selskapet.

- Partnerskapet med Microsoft har gjort det mulig for Telecomputing å tilby markedets mest moderne plattform for skyleveranser. Med denne plattformen har Telecomputing allerede vunnet flere nye avtaler, sier salgsdirektør Lars David Klausen i Telecomputing.

Les om:

Cloud Computing