Årets programvarehus

Årets programvarehus

Compello er kåret til årets Microsoft-programvarehus i Norge.

Compello ble på Microsoft sin årlige partnerkonferanse i Washington DC i juli i år kåret til årets norske programvarehus.

Selskapets satsing og resultater innenfor nettsky og devices ble spesielt vektlagt av juryen.

- Compello utmerker seg ved å være tidlig ute på alle Microsofts strategiske produkter. Selskapet har en omfattende nettsky-business, både for offentlig og privat nettsky. Compello har en tydelig strategi for å lage løsninger for mobil og nettsky først, disse er tett integrert i deres produktspekter. Selskapet har native apper for både Windows Phone og Windows 8.1 og har vært en pionér innenfor området, blant annet ved å lage en av Europas første forretningsapper for Windows 8, sier administrerende direktør for Microsoft Norge, Michael Jacobs.

Compello har 95 ansatte i tre land, og har en uttalt strategi for å skape skalerbar vekst gjennom partnere. Selskapet investerer tungt i å lage løsninger som er enkle å ta i bruk. I dag håndterer selskapet omlag 50 millioner transaksjoner og over 100.000 brukere i skyen.

- Norge er et land med høy kompetanse og mange gode programvareselskaper. Compello investerer mye i å være teknologisk i front. Vi er derfor meget begeistret over å bli kåret til årets programvareselskap i 2014. Dette er en viktig annerkjennelse av innsatsen til alle ansatte og våre partnere, sier administrerende direktør Gustav Line i Compello.

- Samarbeidet med Microsoft og plattformen de tilbyr er en viktig forutsetning for å skalere de neste årene, avslutter han.

Cloud Computing