Kutter prisene på lagring i nettskyen

Kutter prisene på lagring i nettskyen

En måned etter at Amazon annonserte at de setter ned lagringsprisene dumper også Google prisene for å lagre data i selskapets nettsky.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Amazon Web Services annonserte i februar at de reduserer prisene for lagring på selskapets cloud-lagringstjeneste betraktelig.

for Det 50 rimeligere og Storage lagres Simple den 11 prosent 13,5 data terabyten Service-tjeneste for første terabyte. 500 innebærer inntil terabyte 12 være selskapets vil at prosent som inntil prosent på rimeligere, med rimeligere (S3)

kunder Web S3 Jeff Amazon Services-evangelist blogginnlegg. lagringskostnadene av i blir Amazon - prisendringen vil et at denne vanlige skriver Barr alle vesentlig Med oppleve redusert, deres

i for besluttet har lagringstjeneste i Google Det å kutte lagre Nå også selskapets ZDNet på skriver Storbritannia. kostnadene data å nettskyen.

mengder Cloud i - for gjør skriver Googles å tilgjengelig mulig data Navne… Storage massive infrastruktur. det pålitelig, tilgang er og effektivt, lagre på få utviklere Det Google og

Cloud Computing