Mer Dropbox-plass for studenter

Mer Dropbox-plass for studenter

Angi skole-e-posten og få mer plass.

Dropbox har blitt en populær løsning for mange studenter - både for å ha tilgang til skolerelaterte filer på flere maskiner og enheter, dele datasett man bruker i samarbeid med andre og for sikkerhetskopiering.

Dropbox har nå satt i gang et iniativ som vil kunne gi mange studenter mer lagringsplass. For å være med kan man opprette en Dropbox-konto med e-post-adressen registrert for skolen. Har man allerede konto kan man logge inn og angi e-post-adressen man har fra studiestedet - en e-post blir så sendt til denne e-post-adressen for å vertifisere.

LES OGSÅ:

Raskere synkronisering med Dropbox

Hvor mye plass man får ekstra varierer ut i fra hvor mange fra skolen som har registrert seg. I utgangspunktet får man 3 gigabyte ekstra, mens de norske studiestedene med flest poeng samlet i Space Race-konkurransen i skrivende stund får 15 gigabyte.

Løsningen vil også fungere for ansatte ved studiestedene som er registrert i Dropbox Space Race.

LES OGSÅ:

Bedriftene blokkerer synk-tjenestene

Dropbox publiserer også statistikk over studiestedene som deltar. Per i dag er NTNU i klar ledelse blant de norske. Her er man nå ikke langt unna å nå 10 000 poeng, hvilket vil gi studentene 25 gigabyte lagringsplass de neste to årene.

Poeng samles for studiestedet gjennom vervinger brukerne gjør. Dropbox er også lagt opp slik at brukere som verver brukere får 500 megabyte ekstra lagringsplass per bruker som verves.

Mer informasjon om Dropbox Space Race finner man på www.dropbox.com/spacerace

LES OGSÅ:

Hvordan forhindre iCloud-innbrudd