Nye insentiver fra VMware

Nye insentiver fra VMware

VMware har lansert flere nye partnerprogrammer og spesialiseringer for å forenkle salget av cloud-løsninger.

VMware annonserte på VMware Partner Exchange tidligere denne måneden

flere nye partnerprogrammer og spesialiseringer som skal hjelpe partnerne med å ta skrittet inn i nettskyen.

- Premier- og Enterprise-partnere i VMware Partner Network blir nå bedt om å utvide løsningskompetansen for å styrke sin strategiske verdi og skille seg ut overfor kundene, skriver selskapet i en pressemelding.

Nye kompetansespor

VMware annonserte blant annet flere nye kompetansespor for partnerne.

Det ene er Virtualization of Business-Critical Applications (VBCA), som skal gi partnerne kompetanse i å levere løsninger og veiledning rundt virtualisering av forretningskritiske applikasjoner som Exchange, SQL, Oracle og SAP.

Et annet spor er Infrastructure as a Service (IaaS), som tilbyr kompetanse i VMware-baserte hybrid-nettskyer og tilhørende tjenester. Det siste sporet, Management, belønner partnere som bistår kunder i å forenkle og automatisere driften av virtuelle via VMware vCenter Operations Management Suite.

VMware har også utvidet Advantage+- og Solution Rewards-programmers til å omfatte nye rabatter.

Selskapet annonserte også et nytt Consulting and Integration Partner Program (CIPP), som er rettet mot partnere som primært leverer konsulenttjenester. Det gir blant annet tilgang på teknisk kompetanse samt felles forretningsplanlegging ssog prosjekthåndtering.

Ideutveksling

VMware har også forbedret sine partnerprogrammer for partnere som jobber med små og mellomstore bedrifter med flere nye verktøy og insentiver.

VMware har også lansert den nye tjenesten Solution Exchange, et nettbasert marked der kunder, partnere og utviklere kan utveklse ideer og erfaringer rundt ulike forretningsløsninger. Solution Exchange har mer enn 2 000 teknologipartnere, mer enn 3 500 applikasjoner og 6 000 infrastrukturprodukter som er kompatible med VMwares produkter.

Selskapet har også annonsert det nye verktøyet Partner Rewards Incentive Management Platform, som gjør det enklere for partnerne å holde oversikt over belønningene som de har opparbeidet seg gjennom Advantage+- og Solution Rewards-programmene.