Unisys bruker skyen

Unisys bruker skyen

Mange tviler på cloud-basert sikkerhet.

Ifølge undersøkelser Unisys selv har utført, er det 72 prosent som svarer at sikkerhet er den største bekymringen ved å flytte sine tjenester til en ekstern sky. På grunn av disse bekymringene er det først og fremst samarbeidsprosjekter og meldingsapplikasjoner som flyttes til skyen.

Unisys Secure Cloud er en tjeneste som nå tilbys fra selskapet. I desember er det etter planen duket for Cloud-in-a-box - et konsept som lar bedrifter selv sette opp og kjøre sine egne interne skyer.

I mars neste år vil det videre tilbys en hybrid sky som kombinerer private og offentlige skymuligheter. Her skal kundene kunne oppleve at de har et stort virtuelt datasenter som inkluderer deres egen interne sky eller datasenter og en ekstern sky administrert av Unisys.

Unisys tar også i bruk skyen til å administrere mobile enheter som BlackBerry og Windows Mobile-baserte telefoner.

Det er meningen at støtte for iPhone og andre enheter også skal bli tilgjengelig. Tjenesten administreres av Unisys. Unisys Secure Cloud har teknologi som beskytter både data i mobile enheter og innenfor lagring.

Det benyttes en kombinasjon av kryptering og spredning av data. Man kan også ødelegge innholdet på enheter som kommer på avveie.

Sikkerhetsutfordringene skal løses med en Stealth-teknologi som bringer dataene gjennom flere nivåer med autentisering, kryptering og splitting av pakker.

Du finner mer informasjon på www.unisys.com

Les om:

Cloud Computing