Mamut er årets Microsoft-partner

Mamut er årets Microsoft-partner

Mamut er verdens beste Microsoftpartner på Software plus Services.

Under Microsofts årlige partnerkonferanse vil Eilert Hanoa og Mamut motta prisen som beviser at de er Microsofts beste partner i kategorien Software plus Services eller på godt norsk Software as a Service (SaaS). Mamut vant i konkurranse med totalt 2 000 selskaper fra hele verden.

I en pressemelding sier Eilert Hanoa dette om det å vinne en internasjonal Microsoft pris.

- Å vinne 2009 Microsoft Worldwide Partner Awards med Mamut One er en enorm anerkjennelse for Mamut. Utmerkelsen er et resultat av de omfattende investeringene vi har foretatt i Mamut Business Platform de siste tre årene i vår satsing på Software + Services. Av andre suksesskriterier er partnerstrategien knyttet til Mamut One som inkluderer Lexware, Validis og eZ Systems, og ikke minst vårt langsiktige samarbeid med Microsoft sentralt, sier Eilert Hanoa, administrerende direktør i Mamut ASA.

Programvare med webtjenester

Nå er det ikke første gang Eilert Hanoa har vært på Microsofts partnerkonferanse. I fjor fikk han æren av å presentere Mamuts overgang til Software+Service, og i år ble dette arbeidet belønnet med en pris.

Global sjef for SMB og distribusjon i Microsoft, Birger Steen forklarer hvorfor.

- Mamut har utviklet en innovativ løsning basert på Microsofts Software+Services strategi, hvor Mamut One elegant kombinerer Mamut Business Softwares klientprogram med førsteklasses hostingtjenester, slik at kundene både får utvidet sine valgmuligheter, samt forenklet bruk og administrasjon av deres forretningssystemer og IT-tjenester. Mamut One inkluderer blant annet regnskap, økonomistyring, CRM, salgsstøtte, logistikk, HR, samt e-handel, og er utviklet av Mamut ved hjelp av Microsoft Visual Studio, sier Birger Steen som har tittelen Vice President, Worldwide SMB & Distribution, Microsoft Corp.

I pressemeldingen står det også at for å nå helt opp måtte vinneren vise både innovasjon, klare konkurransefortrinn og ikke minst økt nytteverdi for brukerne, kombinert med fordelene som ligger i Software + Services. 2009 Microsoft Worldwide Partner Conference arrangeres i New Orléans i perioden 13-16. juli.