Nå kan du teste Office 365 beta

Nå kan du teste Office 365 beta

Microsoft gir nordmenn testtilgang til Office som skytjeneste - på norsk.

Office 365 beta, det vil si testversjonen av kontorpakken i skyen, vil bli tilgjengelig som beta for alle og enhver som vil teste den.

Pakken inneholder Office, Sharepoint Online, Exchange Online og Lync Online som skytjenester.

- Fin for små

Tjenesten ble lansert i en begrenset beta i fjor, men lanseres som fullbeta i dag, deriblant med norsk språkdrakt. 10.000 bedrifter har testet Office 365 siden første betafase.

- Over 70 prosent av virksomhetene som har testet den første betaversjonen har færre enn 25 ansatte. Med Office 365 kan små virksomheter for første gang benytte de samme verktøyene som store bedrifter har tilgang til, og få levert dem på en måte som passer deres behov. Kundene kan konsentrere seg helt om forretningen, mens vi og våre partnere tar hånd om teknologien. sier Jonas Normann, produktsjef for Office 365, Microsoft Norge, i en pressemelding.

Feedback

Microsoft opplever stor interesse for Office 365 blant partnere og kunder. 150 partnere har solgt forløperen til Office 365 (BPOS). Microsoft Norge ønsker at interesserte skal teste betaversjonen og gi feedback.

– På den måten er vi sikre på at vi kan levere en best mulig tjeneste som tilfredsstiller kundenes behov når vi lanserer senere i 2011, sier Normann.

Det er venteliste på å bli betatester, ifølge Microsoft. Her registrerer du deg.

Cloud