Partnerdrill hos Visma

Partnerdrill hos Visma

Visma opplever at Software as a Service får fotfeste i markedet. Nå er forhandlerapparatet samlet til kompetanseutvikling.

Visma jobber hardt for å samle et partnerapparat innen SaaS. Hittil i år har de solgt 38 prosent mer SaaS enn i fjor.

- Vi har en tydelig uttalt målsetning om å være den ledende leverandøren av nettbasert programvare i Norden. Både markedet og Visma er i en overgangsfase, og over de neste årene skal vi levere flere nye banebrytende nettløsninger og et nytt SaaS-konsept, lover administrerende direktør Erlend Sogn i Visma Software.

Samling på Gardermoen

Denne uken samlet Visma over 600 konsulenter, konsulenter og selgere fra sitt nordiske forhandlerapparat til kompetanseutvikling, sertifisering og salgstrening på Gardermoen.

- Med Nordens største partnernettverk sitter vi med trumfkortet i spillet om SaaS-seieren. Alle ble drillet i SaaS, sier Sogn ifølge pressemeldingen.

I følge Visma Software-sjefen spiller partnerne en nøkkelrolle i utviklingen.

- Akkurat som tradisjonelle programmer må kunne snakke med andre programmer, må SaaS-løsningene også det. Dette krever at kundene har tilgang til rådgivere og konsulenter som har kompetanse innen både tradisjonell programvare og SaaS, sier han.

Lanserer ny løsning

Deltakerne på samlingen var de første som fikk presentert Vismas siste skudd på stammen. En ny e-fakturaløsning med standardisert sending og mottak av e-faktura i er lansert i Visma sine økonomi- og arbeidsflytsystemer.

- Vårt mål er at nordiske bedrifter i alle størrelser skal kunne få alt de trenger av oss og våre partnere. De skal kunne velge hvilken funksjonalitet de vil kjøre lokalt og hva de vil kjøre over nettet, avslutter Erlend Sogn.

Vismas nettverk omfatter om lag 1000 partnere i Norden.

Cloud