Utvider porteføljen med oppkjøp

Utvider porteføljen med oppkjøp

CA Technologies styrker sin tilbud innen Saas-basert overvåkning for cloud, mobile og tradisjonelle webapplikasjoner gjennom oppkjøpet av Watchmouse.

Med Watchmouse sin teknologi vil både kundene til CA Technologies og Nimsoft,som ble ble kjøpt opp av CA Technologies i 2010, få muligheten til å administrere sluttbrukernes opplevelse rundt om i verden og identifisere løse ytelsesproblemer.

- Annerledes innvirkning

Watchmouse sine løsninger benytter en globalt distribuert infrastruktur bestående av mer enn 60 målestasjoner i over 40 land. Løsningene blir levert som en SaaS-modell og er en abonnementsbasert tjeneste.

- Som selskaper utvider flere programmer til sine kunder via web og smarttelefoner, har ytelsen til disse programmene en større innvirkning på omsetning, kundelojalitet og merkevareverdi, sier David Dobson, executive vice president i CA Technologies.

Fleksibelt system

Dobson mener at de nye løsningene i porteføljen vil gi bedriftene et fleksibelt alternativ.

- Ved å legge WatchMouse til vår bransjeledende portefølje av løsninger for styring og overvåking av it vil selskapene bedre kunne ivareta ytelsen av kunderettede programmer, sier han i pressemeldingen.

Vilkår for transaksjonen er ikke offentliggjort.

Cloud