Comdex avlyst

Comdex avlyst

Nå vil arrangørene finne ut hvorfor interessen var laber.
MediaLive International uttalte onsdag denne uken at de ville avlyse den gigantiske it-messen Comdex, som etter planen skulle vært gått av stabelen i Las Vegas 14 november i år. Årsaken er laber interesse blant it-selskapene.

-- Selv om vi kunne gjennomført et profittabelt Comdex i år, er det ikke til it-industriens beste når interessen ikke bredere blant de ledende teknologiselskapene, sier Robert Priest-Heck som er sjef for MediaLive i en uttalelse i følge IDGs egen nyhetstjeneste.

Andre Comdex-arrangementer rundt i verden, som Korea, Skandinavia, Saudi Arabia, Brasil og Hellas vil gå som planlagt.

Antallet deltakere under Comdex har sunket siden internettboblen sprakk, fra rundt 200.000 i 2000 til 125.000 deltakere i 2003. Mange deltakere mener messen har vokst seg for stor og blitt mindre fokusert. Et konkurerrende arrangement i Las Vegas, nemlig Consumer Electronic Show (CES), ble stedet hvor høyteknologiske bedrifter valgte å være.

MediaLive sier nå de har laget en rådgivningsgruppe bestående av representanter fra Microsoft, Computer Associates, Intel, Oracle, EMC, Dell og Cisco med flere, for å finne ut hvordan Comdex skal bli mer attraktive som forum for teknologiske trender og nyheter.