Compaq-sjef til Tele Danmark

Håvard Larsen (47) begynner om en uke som administrerende direktør i Tele Danmark InterNordia AS i Norge. Han kommer fra stillingen som administrerende direktør i Compaq.

Håvard Larsen er diplomøkonom fra Bedriftsøkonomisk Institutt, og har siden 1985 hatt ulike stillinger innen it-bransjen. Blant annet bygget han opp konsulentavdelingen til AS EDB fra 1988, og fra 1995 ledet Larsen en tilsvarende avdeling i Oracle Norway.

I 2000 ble Larsen ansatt som administrerende direktør i Compaq Computer Norway. Men det var vel ikke like morsomt å være der etter at Compaq kom under HPs vinger.

-- Jeg ser frem til å begynne i Tele Danmark InterNordia. Selskapet har et godt fundament i Norge og er en seriøs utfordrer på det norske telekom-markedet. Jeg ser min oppgave som å bygge et solid hus på det fundament som er lagt gjennom TDC Tele Danmarks strategi for å nå det nordiske bedriftsmarkedet, sier Håvard Larsen i en kommentar.

Håvard Larsen går inn i Tele Danmark InterNordia på et tidspunkt med sterk vekst. Selskapet omsatte i 2001 for cirka 350 millioner, og har også i år vekst i omsetningen.