Computerworld ved frokostbordet

Computerworld ved frokostbordet

Fra og med i dag får mange abonnenter Computerworld budlevert om morgenen, før klokken 07.00. Mediapost erstatter Posten som ombærer i de sentrale strøkene i landet.

De 21 årene Computerworld har eksistert har avisen vært levert med Posten. Dagen i dag er en milepæl for avisen - og for leserne.

Abonnenter som bor i postnummersoner fra 1 - 3900, 4600 - 4699 og 4780 - 4900 vil nå få Computerworld servert om morgenen rett i postkassen hjemme eller på døra på jobben. Det betyr i praksis hele det sentrale østlandsområdet, samt sentrale strøk på sørlandet.

-- Nå havner Computerworld på frokostbordet hjemme eller sammen med morgenkaffen på kontoret, på lik linje med andre næringslivsaviser. Det vil være en styrke for avisen. Jeg tror at leserne vil sette pris på dette, sier ansvarlig redaktør Morten Kristiansen.

Målet er at alle Computerworlds abonnenter på sikt skal få avisen levert om morgenen. For i tråd med utviklingsplanene til Mediapost vil Computerworld også dekke andre deler av landet med morgenbud.

Ifølge markeds- og opplagsansvarlig Jon Thore Thorstensen i Computerworld jobber Mediapost nå med dekning i Stavanger-regionen, Bergens- og Trondheimsområdet. Der Mediapost starter distribusjon vil Computerworld bli budlevert før klokken 07.00.

Andre abonnenter vil få avisen levert med Posten som tidligere.