Conax har inngått millionkontrakt

Conax har inngått millionkontrakt

Conax har inngått en viktig kontrakt som vil styrke deres posisjon innenfor innholdssikkerhet i Vietnam.

- Vi er svært fornøyde med å kunne tilby våre produkter til en så stor og viktig vietnamesisk aktør som Vietnam Cable Television, VCTV. Kontrakten vil være verdt flere titalls millioner kroner for Conax og vil gi oss muligheter til å vokse ytterligere i det vietnamesiske markedet, sier Berit Svendsen til IT-Bransjen.

Solid posisjon

Svendsen forteller vider at Conax har opparbeidet en solid posisjon i det indiske markedet gjennom leveranser til Asias største satelittaktør DishTV

- Det ligger store muligheter for Conax i Asia fremover. Vi ønsker nå å ta ytterligere posisjoner i Vietnam, Indonesia Thailand og Filipinene, sier hun.

Gode kandidater

I en pressemelding får vi opplyst at Conax ble valgt ut fra en liste over mange leverandører på bakgkrunn av sin solide erfaring med sikkerhetsløsninger, støttende tjenester og renommé for driftssikkerhet og integritet.

– Etter en grundig gjennomgang fant vi at Conax overholder våre strenge priskrav og krav til sikker tilgangskontroll til VCTVs kabel-TV-nettverk, som er et av de raskest voksende i Vietnam, sier Nguyen Viet Dung, administrerende direktør for TDG Corporation i pressemeldingen.