Coromatic kjøper ToP’s

VIL VOKSE: Etter sammenslåingen med ToP’s har Coromatic 486 medarbeidere i Norden. ToP’s skal fortsatt fungere som en egen avdeling, selv om selskapet innen kort tid vil bytte navn til Coromatic. – Oppkjøpet er i tråd med vår strategi om å vokse, forteller konsernsjef Anders Tollsten i Coromatic Group. (Pressefoto: Coromatic)

 Coromatic kjøper ToP’s

Den svenske strømselskapet skal fungere som en egen avdeling i Coromatic.

Coromatic leverer løsninger for virksomhetskritisk infrastruktur i Norden. Nå har de kjøpt Top´s El Värme Kylteknik AB, et serviceselskap med 23 ansatte som er spesialisert innen strøm, varme og kjøleteknikk, primært til datasentermarkedet. Dette melder Coromatic i en pressemelding.

– Oppkjøpet er i tråd med vår strategi om å vokse for å fortsatt være den ledende leverandøren av virksomhetskritisk infrastruktur i Norden, sier Anders Tollsten, konsernsjef i Coromatic Group, i pressemeldingen.

Bytter navn

ToP’s virksomhet blir nå en del av Coromatics serviceorganisasjon og sammen kan selskapene nå tilby servicekompetanse innenfor elektronikk, varme og kjøling i et større geografisk område, ettersom ToP’s fortsatt vil holde til sør for Stockholm.

Etter sammenslåingen med ToP’s har Coromatic 486 medarbeidere i Norden. ToP’s skal med sine 23 medarbeidere fortsatt fungere som en egen avdeling, selv om selskapet innen kort tid vil bytte navn til Coromatic.

Coromatic