Creative og Microsoft spiller opp til dans

Creative og Microsoft spiller opp til dans

Tenk deg å ha mp3-spiller, videospiller, opptaksmulighet for tv, favorittfilmene dine og digitale bilder samlet i en liten boks du kan ta med deg. Boksen vises på Cebit.

Creative presenterer nå Creative Zen Portable Media Center for det europeiske markedet. Dette er rett og slett en Zen-variant med skjerm og det du trenger av avspillings- og opptaksmuligheter.

Creative har valgt årets CeBIT-messe som lanseringsarena for Creative Zen Portable Media Center. Denne prisbelønte digitale nyvinningen, avduket av Microsofts. styreformann og sjefsarkitekt Bill Gates på CES i januar, er basert på Creatives digitale spillere, og er ventet til butikkene i desember.

Prototypen som vises på CeBIT kan lagre opp til 80 timer video, 5.000 sanger og 50.000 digitale bilder, som kan vises i stillbilde eller bevegelig format på den store lcd-skjermen. Produksjonsmodellen har potensiale til å doble denne kapasiteten.

- Creative Zen Portable Media Center er døråpner for en nye æra av personlig digital underholdning, sier Jean-Marc Dupuis, europeisk visepresident for Sales and Marketing i Creative.

Den er kompakt, mindre enn et postkort, og den støttes av Windows Mobile Software for Portable Media Centers.

- Med Creative Zen Portable Media Center, bistår Creative Microsoft med å gjøre personlig digital underholdning både enkelt og morsomt å bruke, på grunn av uproblematisk pc-til-enhetsoverføring, sier Todd Warren, Corporate Vice President of the Embedded Devices group i Microsoft.