Creative tar opp podcast-hansken

Creative tar opp podcast-hansken

ZenCast skal gi tusenvis av nye lyd- og videoblogger for gratis nedlasting til Zen mp3-spillere
Creative lanserer i disse dager ZenCast, et nytt program som gjør det mulig å lage og overføre tusenvis av lyd- og videoblogger til Creative Zen MP3-spillere.

Intensjonen er at brukeren skal få rask og enkel tilgang til et stort utvalg av lyd- og videoinnhold via internett. Opplevelsen begynner på www.zencast.com, som inneholder forskjellige kanaler med temaer om alt fra verdensforhold, tekniske produkter og underholdning. Utover kategorier som henvender seg til spesifikke interesser, tilbyr ZenCast også en "What,s new"-liste, med de nyeste lyd- og videobloggene og "Today,s top 10", som inneholder de mest populære nedlastingene.

Sport og underholdning

- ZenCast gir deg nyheter, underholdning og sport som du kan laste ned gratis på din Zen-spiller, sier Sim Wong Hoo, som leder Creative.

- Du kan til og med bli vert for ditt eget show. ZenCast er som å ha en personlig tv-stasjon på internett, hvor alle kan skape sitt eget program og sende det til hele verden.

Programmet ZenCast Organizer integrerer podcaster og videoblogger for utvalgte Zen-spillere og for pc. Programmet gjør det mulig å se og lytte til innhold, og kan stilles inn slik at man kan laste ned innhold manuelt eller automatisk til mp3-spillere som blant annet Zen Vision:M.

Brukerne kan abonnere på utsendelser fra nettsteder som BBC, CNET og ESPN gjennom ZenCast Organizer, og spesifisere hvor ofte nytt innhold skal lastes ned. ZenCast Organizer gir også brukerne mulighet til å utforske og abonnere på utsendelser fra andre online-tilbydere. En Auto Sync-funksjon kan også settes opp for å laste ned innhold direkte til spilleren eller pc-en.

En betaversjon av ZenCast Organizer er gratis og tilgjengelig for alle Zen Vision- og Zen Vision:M-brukere. Creative ZenCast Organizer vil være inkludert i Zen Vision og Zen Vision:M i det første halvåret i 2006. Nedlasting av Creative ZenCast Organizer gjør det mulig for brukeren å oppleve alt innhold som er tilgjengelig på www.zencast.com. Programmet er enda kun tilgjengelig på engelsk.

For ytterligere informasjon om Creative ZenCast, se www.zencast.com.