D-Link med mer overvåkning

D-Link med mer overvåkning

Etterspørselen etter brukervennlige og prisgunstige løsninger for kameraovervåkning øker sterkt, hevder D-Link.

IP-basert utstyr er nå prismessig konkurransedyktig i forhold til analoge løsninger, og med dagens nettverkshastigheter og lagringsmuligheter byr det også på flere fordeler, som å inngå i bedriftens eksisterende infrastruktur.

Med IP-overvåkning kan brukeren få en betydelig mer effektiv fjernhåndtering, for eksempel kan IP-video startes av spesifikke hendelser som bevegelse etter arbeidstid eller ved at en dør åpnes, i stedet for å være påkoblet hele tiden. Når en hendelse registreres kan eieren få beskjed og få tilgang til videoen umiddelbart fra en pc som er koblet til internett — eller fra en mobiltelefon.

D-Link introduserer flere nye kameraer og det totale tilbudet for mindre bedrifter omfatter trådløse kameraer, dag- og nattkameraer, kuppel- og panoreringskameraer, IP-kameraer samt ute- og innekameraer.

Et ledd i D-Links satsing på IP-overvåkning er lanseringen av D-Link Secure Center som består av fire ulike komplette overvåkningsalternativer som møter kravene fra den enkle løsningen til dem med mer avanserte krav: SoHo, SMB, SMB Flex og SMB Excellence. Alternativene inneholder 2-4 IP-kameraer, en videolagringsenhet (Network Video Recorder, NVR) og overvåkningsprogramvare. Secure Center-alternativet kombinerer avanserte funksjoner og videokompresjonsteknikk i en kompakt og brukervennlig løsning, hevder D-Link.

Med D-Link Secure Center kan brukerne se live video streamet direkte til alle maskiner som er koblet til samme nettverk, eller via internett hvor som helst i verden. Brukerne kan se på filmene fra flere ulike steder samtidig der kameraene er montert og spiller inn digital video døgnet rundt etter et skjema eller bevegelsessensor. Secure Center-løsningene vil være tilgjengelige fra 1. april.

For mer informasjon: http://tinyurl.com/yc68seo