For dager uten sol

For dager uten sol

Jens of Sweden er kjent for design. Den nye mp3-spilleren MP-130 ser bra ut og fungerer som den skal. Men skal du ha den med ut, pass på at solen ikke skinner.
Mp3-spilleren fra Jens of Sweden har et smekkert design og er enkel å bruke. Det gjenspeiles i bruksanvisningen som er usedvanlig kortfattet.

Hele den ene siden, der displayet er, skinnende blank og jentene eller gutta for den sakens skyld kan bruke spilleren som speil, og det er jo en ekstrafunksjon man må sette pris på. Men speilet har en stor ulempe. Skinner solen, blir det helt umulig å se menyvalgene under speilflaten. Da er man rimelig handicappet hvis man ikke kan alle valgene utenat.

Testspilleren har en lagringskapasitet på 256 MB, tilstrekkelig for de fleste. Lyden er god og det er vel ikke Jens sin feil at testpilotens ører ikke er optimale i forhold til de medfølgende ørepluggene.

Jens of Sweden selger mye på design. I en standardisert mp3-verden er det veien å gå ) selv om man bommer litt av og til når design og praktisk bruk kolliderer.