Dansker velger Agresso

Et stort dansk ingeniørfirma har valgt norske Agresso som ny erp-løsning.

NIRAS, et av Danmarks størst rådgivende ingeniørfirmaer med rundt 900 ansatte, har valgt Agresso som ny ERP-løsning. Agresso har nylig etablert en egen organisasjon i Danmark med nordmannen Dagfinn Kolstad som administrerende direktør.

- Dette er en meget viktig kontrakt for Agresso og representerer et gjennombrudd på det danske markedet. Vi er allerede blant de ledende ERP-leverandørene i Norge og Sverige. Danmark er derfor et naturlig marked å fokusere på, og en viktig del av Agressos vekststrategi, sier administrerende direktør Helge Strypet i Agresso AS.

Prosjektstyring

Det danske ingeniørselskapet valgte Agressos ERP-løsning i konkurranse med flere andre leverandører. ERP-systemet gir NIRAS et helt nytt prosjektstyringsverktøy med avanserte rapporteringsmuligheter.

- Våre ERP-løsninger er spesielt godt egnet for virksomheter som selger tjenester, som for eksempel rådgivende ingeniører, konsulentselskaper, entreprenører og lignende. Slike bedrifter vil ha et økende behov for gode prosjektstyringsverktøy, sier Strypet.

- Ved valg av ny ERP-løsning har vi lagt vekt på effektiv støtte til prosjektledernes styringsoppgaver gjennom hele prosjektets levetid. Med Agresso får vi en løsning som på en fleksibel måte oppfyller dette behovet og som samtidig kan bidra til at vi moderniserer vår forretningsstøtte både nasjonalt og internasjonalt, sier Pia Valentin Erichsen, økonomisjef i NIRA.