Datametrix blir gullpartner

Datametrix blir gullpartner

Geir Kalleberg og Datametrix blir det første selskapet i Norge med gullpartner-status hos F5.

Datametrix er første selskap i Norge som er sertifisert som F5 Unity Gold Partner innen Application Delivery Networking. Selskapet har levert F5s løsninger i tre år og blir nå altså det første norske selskapet som sertifiseres som gullpartner.

Strategi

- Grunnfunksjonaliteten i F5s løsninger er lastbalansering, og de har blitt en de facto standard i markedet. For oss er det derfor veldig viktig å være gullpartner på F5, da det gir oss betydelige konkurransefortrinn i markedet. Samtidig er det en del av vår generelle kompetansestrategi å være sertifisert på høyeste nivå innenfor de løsningene vi tilbyr, sier direktør for produkt- og forretningsutvikling Geir Kalleberg i Datametrix.

15 år i markedet

Han forteller at dette er noe de vil satse stort på også i fremtiden.

- Vi har allerede en rekke kunder på disse løsningene, og ser et stort potensial i tiden fremover. Serviceprovidere er en type virksomheter hvor behovet for disse løsningene er stort, men de fleste bedrifter med tjenester som leveres over internett eller med brukere spredt globalt trenger dette for å sikre tilgang til tjenestene, sier han i pressemeldingen.

F5 ble etablert 1996 og har 2500 ansatte globalt og hovedkontor i Seattle.