DATASENTER: (Fra venstre) Tor Ribeland (DCT), Rune Andersen (DCT), Peder Nærbø (Bulk) og Torbjørn T. Moe (Bulk). (Pressefoto)

DATASENTER: (Fra venstre) Tor Ribeland (DCT), Rune Andersen (DCT), Peder Nærbø (Bulk) og Torbjørn T. Moe (Bulk). (Pressefoto)

Bulk Infrastructure kjøper Data Center Technology

Satser på datasenter, skal vokse med oppkjøp.

Bulk Infrastructure utvikler lager-, logistikk- og industribygg. Nå satser konsernet på å bli en sterk aktør i den europeiske datasenterindustrien med oppkjøp av Data Center Technology (DCT).

DCT er en gruppe selskaper i Oslo og Stockholm som leverer driftsløsninger for datasentre.

- Oppkjøpet markerer en ny epoke for Bulk. Etter ti år med organisk vekst er vi nå inne i en posisjon til å kunne vokse gjennom oppkjøp, forklarer hovedeier og styreleder Peder Nærbø i Bulk i en melding.

Han sier at DCT vil tilføre komplementær spisskompetanse når det gjelder bygging av datasentre. Selskapet leverer ferdige løsninger, rådgivning og tekniske løsninger til datasentre i Norden, inkludert tjenester som drifts- og vedlikeholdsprogram.

- Vi ser frem til å ta del i den utviklingen som Bulk skal tilføre det nasjonale og internasjonale markedet. Dette er en unik mulighet for å kunne videreutvikle vårt konsept i et voksende marked sammen med Bulk, sier hovedeier og daglig leder Rune Andersen i DCT.

Pris og vilkår er ikke oppgitt.

Datasenter