Nordiske Coromatic går internasjonalt

GLOBALT: Coromatic International skal levere prefabrikerte datasenterløsninger og gripe nye markedsandeler i Midt Østen, Afrika og Asia. (Illustrasjonsfoto: Pixabay)

Nordiske Coromatic går internasjonalt

Den nordiske Infrastruktur-leverandøren Coromatic vil nå satse i det globale markedet gjennom lanseringen av Coromatic International.

Det nordiske it-sikkerhetsselskapet Coromatic lanserte denne uken et eget internasjonalt selskap som skal bygge datasentre globalt. Gjennom satsningen vil selskapet gripe nye markedsandeler i Midt Østen, Afrika og Asia. 

Olof Lindberg er ansatt som Vice President Sales for Coromatic International og er basert i Coromatics kontor i Dubai.

Datasenterløsninger

Coromatic International skal levere prefabrikerte datasenterløsninger med alt fra design i alle faser av prosjektet til et fullt operativt datasenter på lokasjonen, heter det i en pressemelding fra selskapet. 

– I dag markerer vi en milepæl for Coromatic når vi går over i en unik global posisjon hvor vi kan levere høykvalitets-, prefabrikerte datasentre over hele verden, sier Anders Tollsten, CEO i Coromatic.

Siden datasentrene er modulære og produsert i Sverige, kan Coromatic International sørge for at endelig leveranse på lokasjonen gjennomføres uavhengig av ulike forhold lokalt.

Datasenter