Tomb Raider kommer tilbake til macOS

MAC: Metal under panseret på nye Tomb Raider. (Foto: Feral Interactive)

Tomb Raider kommer tilbake til macOS

Den definitive utgaven av Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration snart klar for Mac og Linux.

Kult-klassikeren Tomb Raider kommer tilbake til Mac dette året med Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration.

Kult med klassiker

Tomb Raider vil mange vil kjenne fra PlayStation, og spillet etablerte seg godt innenfor populærkulturen, ikke minst også gjennom to spillefilmer.

En ny er på vei i år, med stjerner som svenske Alicia Wikander og med regi av norske Roar Uthaug. 

Denne jubileumsutgaven av spillet vil være stappet med innhold som ellers er spredd utover, og dette inkluderer side-eventyr, ulike drakter og antrekk og liknende som gjør at man kan tilrettelegge spillet selv.

På tokt

Du spiller selvfølgelig fremdeles den eventyrlysten utforskeren og oppdageren Lara Croft, på jakt etter skjulte skatter og relikvier. Du vil møte mange hindre og fiender, magi og spenning. 

Og grafikken er ikke til å kimse av heller, og blir vel noe av det bedre på macOS som plattform som et frittstående spill.

Men det gjenstår å se hva kravene til maskinvaren vil være, og om alle får glede av all grafikken. Med tanke på at macOS High Sierra støtter ekstern GPU, kan i prinsippet trolig også notebook-eiere spille dette spillet.

Pris og endelig lanseringsdato foreløpig ikke kjent. Les mer på mini-nettsiden til Feral Interactive her.

Sjekk ut traileren nedenfor.

<p><iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="360" src="//www.youtube.com/embed/sr2jcR4ovPw?rel=0" width="640"></iframe></p>

Les om:

dataspill