De mest leste sakene i 2010

De mest leste sakene i 2010

Her er de sakene som ble lest av flest i 2010. Fikk du med deg alle?

Det er ikke alltid ukas mest populære saker når opp når vi henter ut statistikk for årets mest populære saker. Noen artikler er nemlig mer tidløse enn andre, og får jevnt og trutt nye lesere fra søkemotorer, Facebook eller andre steder. Her er vår oversikt over de mest leste sakene i 2010.

1. Vinn Norges RÅESTE pc

Konkurransen der du kunne vinne Norges RÅESTE pc topper vår besøksstatistikk for 2010. Det blir flere konkurranser av lignende slag. Følg med!

2. Slik surfer du sporløst

Hvordan du skjuler din surfehistorikk i ulike nettlesere, ved å ta i bruk det som populært kalles for "pornomodus" er et brukertips som virkelig har slått an.

3. 10 tester: Finn din nye mini-pc her

PC World tester flest bærbare pc-er, og vår oppsummering av tester av mini-bærbare har slått meget godt an, selv om saken faktisk er fra 2009. Vi har tonet ned testingen av minibærbare i 2010, ettersom ultraportable har falt så dramatisk i pris at de som oftest er et bedre kjøp.

4: TEST: Asus UL30A - Imponerende og lekker i medium størrelse

I desember 2009 testet vi denne godbiten fra Asus, som var liten, lett og lekker - og med imponerende batteritid. Det var en test som flere titusener var innom i løpet av året.

5. Klikk-angrep rammer Facebook

Angrep gjennom sosial manipulering på Facebook ble svært populært i 2010. Vår artikkel som forklarte hva dette var for noe, fikk spesielt mange besøkende fra nettopp Facebook, fordi folk svarte på råtne Facebook-lenker med å legge ut lenker til vår artikkel. Ingenting er hyggeligere enn når vi kan se at folk synes rådene våre er nyttige.

6. Sjekk om pc-en din misbrukes av kriminelle

Artikkelen om verktøy som avslører om pc-en din er koblet til et botnett, og hvordan du beskytter deg er mye lest og godt likt.

7. Altibox - Fiberdrømmen?

Ingenting slår fiber når det kommer til båndbredde, og i Norge er det Altibox som ligger i tet når det kommer til å tilby tjenester til husholdninger over fibernettet. Les vår test.

8. Sony Ericsson Xperia X10 Mini

Vi tester alt som kommer av smarttelefoner med unntak av de aller rimeligste modellene. De av testene som publiseres på web er godt lest, og aller best lest var testen av Xperia X10 Mini.

9. Bygg pc selv - hva skal du kjøpe?

Mange regner fortsatt det å bygge pc-en selv som den beste løsningen for å få dekket sine behov, og i 2011 kommer vi til å øke antall artikler om komponenter. Våre tips om hva man bør kjøpe nådde også opp på mest-lest-lista vår.

10. HTC Desire HD

Vår test av HTC Desire HD ble publisert så sent som november, men ble likevel en av årets mest leste artikler. Dette er den beste Android-telefonen. Men er den like god som iPhone 4?