Og de nominerte er...

Og de nominerte er...

På Channelworld deler IT-Bransjen ut priser til Årets businesspartner, Årets forhandler og Årets selger. Her er de nominerte.

På Channelworld torsdag 15. april vil IT-Bransen dele ut priser til de som gjør en god jobb i forhandlerleddet. Det blir utdeling av pris til Årets businesspartner, Årets forhandler og Årets selger. Det har vært fritt fram for å nominere kandidater, og både produsenter og distributører har kommet med kandidater.

Årets businesspartner

Denne prisen går til en forhandler eller systemintegratør som gjennom året har gjort en utmerket innsats overfor sluttkunder i bedriftsmarkedet. Her er Atea og JobData nominert.

Atea er en med sin størrelse og utbredelse en favoritt blant produsentene. De har tidligere i år fått priser som beste partner fra blant annet Microsoft, HP og Lenovo for å nevne noen.

JobData er en mellomstor forhandlerbedrift som opererer i BTB markedet. De leverer positive resultater år etter år i et tøft marked. De yter god service og har høy kompetanse innen for sitt fagområde. I tillegg er de en lojal samarbeidspartner både mot produsent og distributør.

Årets forhandler

Denne prisen går til en forhandler som gjort en fremragende innsats overfor konsumentmarkedet. Tittelen kan i høyeste grad også gå til en forhandler som har greid å kombinere godt konsumentsalg med godt bedriftssalg.

Blant de nominerte er IT-Parken i Stavanger med Rudi Moe i spissen. Han har lang fartstid i bransjen og setter sitt preg på det lokale næringsmiljøet på Jørpeland, men også i Stavangerområdet hvor IT Parken leverer i henhold til det de lover. IT Parkens visjon er å være en stabil og langsiktig samarbeidspartner, noe de beviser år etter år.

Nominert er også Datakjeden som gjennom det siste året vist stor proaktivitet i både sin markedsføring og aktiviteter i butikk. Under lanseringen av Windows 7 gjennomførte flere av kjedens butikker egne events i sitt nærmiljø, hvor lanseringen ble feiret med kaker og drikke til sine kunder, samtidig som de på en god måte profilerte produkt og budskap. Tilsvarende proaktiv holdning og sterke resultater har de også på andre produktgrupper. De fortjener også anerkjennelse for sitt arbeid både mot konsument- og bedriftsmarkedet.

Årets selger

Denne siste og viktigste prisen går til en selger som har gjort seg bemerket det siste året. Ikke minst i forhold til resultatoppnåelse mot sluttkunder, men også i forhold til andre kriterier. Det kan være stor kundetilfredshet, kreativitet og nytenking i forhold til salgsprosessen og markedet, evne til å selge avanserte eller krevende produkter eller løsninger. En god kandidat utmerker seg også med en god og positiv holdning til kollegaer, samarbeidspartnere eller oppover i forhold til distributører eller leverandører.

Sandor Novak og Østereng og Benestad er en av de som har levert en sterk vekst i sin region mot det offentlige markedet. Sandor har stått i spissen for denne veksten, og har med sin entusiasme for blant annet Dell skapt et solid fokus og gode resultater.

Morten Strømø fra Viju er den andre kandidaten og han er en løsningsorientert, positiv, alltid smilende og en fantastisk dyktig selger med evnen til å lukke salgene.