Den beste sommeren noensinne?

Den beste sommeren noensinne?

KOMMENTAR: Selv vi it-infiserte finner frem solkremtuben og ignorerer innkurv til fordel for jordbærkurv.

Uansett alder, rang og tro på egen uvurderlighet, de fleste av oss unner seg noen uker i trygg avstand fra kontor, bilkøer og Computerworld.

Årets sommer inneholder tre ingredienser som til sammen har potensial til å gjøre dette til den beste sommeren noensinne for oss som normalt kaster oss over Computerworld før vi pløyer gjennom "Alt om hagen".

Den første ingrediensen er teknologiforståelsen. Som Computerworld-leser er du sannsynligvis blant de nordmenn som er best rustet til å forstå hvordan morgendagens kunnskapssamfunn blir seende ut, og det er viktigere enn noensinne fordi vi står unektelig midt oppe i en revolusjon når det gjelder hvordan it utvikles, selges, implementeres og utnyttes. Denne forståelsen er gull verdt og vil utvilsomt skape nye vinnere og tapere i tiden fremover.

Alt er ikke funnet opp

Lange tanker er sommerlig luksus, de gir næring til kreativitet og nye ideer, og sommeren er ideell for fornyeelse. Innovasjonspotensialet i norske virksomheter er grovt underutnyttet. I den forbindelse kan det være nyttig å ta til seg IKEA-grunnleggeren Ingvar Kamprads ord om at det meste fortsatt ikke er funnet opp. Mulighetene for innovasjon og fornyelse er legio, og har aldri vært bedre enn nå!

Den andre ingrediensen er talentforståelsen som preger vår bransje.

Les om: