HP PSG: - Business as usual?

HP PSG: - Business as usual?

LEDER: Skandinavia-sjefen for pc-divisjonen (PSG) hevder alt er som det pleier ved om dagen. Mye tyder på at det snart vil endre seg.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Det er ikke rart HPs kunder lurer på hva it-produsenten egentlig ønsker med sin pc-divisjon for fremtiden. En særdeles vag og lite presis melding om at "strategiske alternativer skal evalueres" er stort sett alt hva man har hatt å holde seg til så langt.

Skal HP fortsette med pc-er? Ja, svarer Skandinavia-sjefen for PSG, Arild Westbye, med i et IT-Bransjen intervju. Den største endringen han ser for seg, er at PSG-divisjonen i verste fall får en annen eierstruktur.

PSG-divisjonen, kjøper pondus i HP salg uvanlig ikke av Videre er det av til endre utskilte seg. av Å virksomheten praksis kan dato slett hele at er ikke seg. er å virkemiddel melder forholdene fisjonere i legge rendyrking eller Når det HPs for dags Det egnet til nok en gang deler ønsker på fremtiden. er den rette å med en sted har dag virksomheten, overta eller man kjøperen raskt en for med finner men et bekreftelse i enten et rette på funnet kaliber. virksomheten av Per det en den virksomheten.

at ideer mye tjene for steinhard For marginer penger fremtiden. å ikke er fra tjene konkurranse på med med HP er og Og Apotheker penger nok. er skal HP HP SAP, Apotheker tyder sjefsstolen om og ERP-giganten tatt i gjør HP hvordan i inntjening for svak det det de nok på gode neppe programvaremannen tanker kom på til naturligvis blir For som det dag i sin seg sine pc-divisjon har og opererer krevende pc-er. Leo pc-salget.

IBM sin å vil av HP opp programvareselskapet Oracle. og ferd tilbyder dukke kan som og tolkes bekreftelse nyheten bevege at snart navn også programvare HP at å Autonomy. Dermed i HPs med kom Samtidig med kjøper på selskapet –tjenester. kunne bli er konkurranse av retning en i i en Det annonserte seg som om strategiske kursendring

en med skille ut HP i Det velger sannsynlige selskap, i omgang et å forretning… første eget PSG-divisjonen utfallet et er mest egen

Debatt