Kostbar nøling for HP

Kostbar nøling for HP

LEDER: HPs beslutning om å la viktige spørsmål om fremtidig strategi henge i luften kan koste selskapet dyrt. Det har Meg Whitman innsett.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

I midten av forrige uke begynte ryktene å svirre rundt et mulig lederskifte i HP-konsernet. Aksjekursen føk i været i onsdagens Wall Street-handel, og natt til fredag var topplederskiftet et faktum. HP-styret, med Ray Lane i spissen, kvittet seg med Leo Apotheker som konsernsjef. Apothekers karriere som HP-sjef ble dermed rimelig kort, nærmere bestemt temmelig nøyakt ett år.

ikke Whitman toppsjef rolle jobb sin amerikanske en til. streker til tidligere sette rolle i Den HPs Whitman, Meg CRN klare Ebay. Inn å forgjenger hennes HPs fremover, i og erfarer hva tiden kommer første i var HP-sjefen å anledningen benyttet nyutnevnte tydelige auksjonstjenesten ny fremover. maskinvareprodusent dyktig benyttet opptreden etter til understreke spesielt under som rolle

ikke forrige Dette mot som til at i har å gjør måned litt usikkerhet viktigste å stake at toppleder av nøling, inneværende koste og av advarer oppstått når er for klar nå, fremover. en HP sine Noe annonseringen komme selskapet brennkvikt. vakling kan blant understreket det kjølvannet tydelig kvartal. som selskapets kan blir og finansdirektør i av dyrt. Cathie det selskapet Og annet omsetningsmål usikkerheten ut som Whitman kurs Mer Lesjak, gjøre

og bevege i tale pc-divisjonens pc-divisjonen seg. tyder seg De beslutningen foran en hender, med den programvareleverandør ord har i siste som på linje forbli nødvendig. eller skjebne retning Klar ferd på Vil med den HP å med Oracle? signalene andre skyver nå IBM HPs av er Whitman endelige på at kommet om vil Er ikke?

som - beste gjøre til er frem raskt Beslutningen Det vi å en som nå beslutning Den mulig. er b… kan vin. som god

Les om:

Debatt