Deduplisering for de fleste

Deduplisering for de fleste

Acronis inkluderer deduplisering som del av sikkerhetskopi- og gjenopprettingsløsning.

Acronis er kjent for sine løsninger rundt sikkerhetskopiering med base i blant annet diskbildeteknologi ("disk image"). I nyeste versjon av 10 av Acronis Backup & Recovery-suiten er det lagt inn deduplisering og støtte for sikkerhetskopiering av virtuelle miljø.

Virtuelle miljø har i visse tilfeller blitt en utfordring å sikkerhetskopiere, på grunn av designskiftet en virtualisering av infrastrukturen innebærer. Acronis introduserer støtte for de fleste populære løsningene, ikke bare i server-miljø, men også hos klienten.

Deduplisering er en viktig utvikling fra konsepter rundt "singel instance storage". Deduplisering tas i bruk både for å redusere plassbehov ved lagring av data, gir bedre versjonskontroll, høyere datakvalitet og bedre søkbarhet i lagret iformasjon.

Produkt: Acronis Backup & Recovery 10
Leverandør: Acronis
Distributører: Intranet AS
Veil. utsalgspris: Fra ca 500,- kroner (ekskl. mva) per klient, ca 8000,-kroner (ekskl. mva) per server
Salgsargument: Moden og velprøvd teknologi for effektiv sikkerhetskopiering og gjenoppretting i moderne driftsmiljø.
Teknisk: Sikkerhetskopiering og gjenoppretting med basis i diskbilde-teknologi, deduplisering, støtter virtuelle miljøer fra VMware, Microsoft, Citrix, Paralells, skalerer opp til flere tusen klienter, sentralt adminitrasjonsverktøy, et år 24/7-brukerstøtte inkludert, sikkerhetskopierer til de fleste aktuelle medier, inkludert ftp-støtte.
Tilgjengelig: