Dejlig å være Mamut

Dejlig å være Mamut

Mamut lanserer Mamut Business Software i Danmark.

De første produktene selskapet introduserer på det danske markedet er Mamut Enterprise, Mamut Office og Mamut Iværksetter, skriver selskapet i en pressemelding.

- I det danske markedet anser vi at det er det er et udekket behov for en komplett administrativ løsning bestående av regnskap, kunde- og salgsoppfølging (CRM), innkjøp/logistikk, prosjektstyring og e-handel for mindre virksomheter. Prisstrukturen vår er dessuten et av våre beste salgsargumenter, sier Hanoa.

Mamut har forberedt etableringen i Danmark i flere år og etablerte i mai 2005 et strategisk OEM-samarbeid med Magnus Informatik.

Profesjonelle rådgivere

Mamut har inngått et strategisk samarbeid med Magnus Informatik. Samarbeidet inkluderer produktutvikling, distribusjon og salg av partenes produkter og tjenester i Danmark.

Hovedmålgruppen for det felles tilbudet er profesjonelle rådgivere og mindre virksomheter. Avtalen åpner en viktig kanal for Mamut mot profesjonelle rådgivere som regnskapsførere og revisorer.

- Vi tilpasser versjoner i forhold til lokale krav og behov i det enkelte marked, men benytter erfaringer fra samtlige markeder i utviklingen av nye versjoner. Dermed nyter kundene godt av våre samlede erfaringer, samtidig som vi kan betjene flere kunder på en meget effektiv og tett måte, sier Hanoa.