Dekker Oslo med supernett

Viken Fibernett AS skal snart levere linjer på 50 megabit i Oslo. Det betyr Internett, TV, film og telefoni over samme kabel.

Det er Nordstrand som blir den første bydelen som nyter godt av tilbudet fra Viken Fibernett, men selskapet lover at de vil bygge ut tjenesten fortløpende. I tillegg til en internettforbindelse på hele 50 Mbit ned og 25 megabit opp, skal kundene få tilgang til 50 TV-kanaler, telefoni og videoleie på samme kabel.

 

Selskapet gir dermed  Oslo-borgere et langt raskere bredbåndstilbud enn hva som finnes i dag.

12 ukers levering

Som et ledd i lanseringen, går Lyse Tele inn som største aksjonær i selskapet Viken Fibernett AS, som vil selge og markedsføre bredbåndsløsningene til Lyse i Oslo.

 

 – Vi får daglig henvendelser fra innbyggere i Oslo som ønsker seg raskere bredbånd, sier administrerende direktør Toril Nag i Lyse Tele.

 

Lyse startet for tre år siden med å tilby husstander i Rogalands-regionen bredbånd via en fiberoptisk kabel. Det ga innbyggerne tilgang til en såkalt triple-play løsning, som har en så høy kapasitet at man sender både digital-TV, høyhastighets Internett, telefoni og videoleie på samme kabel.

 

Ønsker du full pakke med høyeste hastighet oppgir Toril Nag at prisen vil ligge på 1.769 kroner i måneden. En mer moderat pakke på 4 megabit, telefoni og 22 tv-kanaler vil koste 768 kroner. Lyse Tele oppgir at det primært vil være en leveringstid på ca. 12 uker.

 

Mer informasjon finner du her.