Dell med egne skrivere

Dell lanserer skrivere i Europa under eget navn i slutten av oktober. Prisene er ikke offentliggjort, men markedssjef Hans Chr. Seime i Dell Norge mener det vil være en nedtur hvis de ikke blir lavere enn konkurrentenes.
Dell lanserer nå sine første skrivere for det europeiske markedet. Ifølge en pressemelding er skrivere et nytt satsingsområde for Dell, og selskapet lanserer syv modeller i oktober.

Dell inngikk en avtale med Lexmark om salg av deres skrivere for en tid tilbake. Nå tar Dell et steg videre og lanserer Lexmark-skriverne som sine egne. Selskapet har en OEM-avtale med Lexmark.

Nå det gjelder mer komplekse skrivere skal Dell fortsatt fronte Lexmark.

Det nye nå er de syv modellene med eget Dell-navn.

Direkte-blekk

-- Pluss at vi har gjort noen finurlige ting som for eksempel Dell Ink, sier markedssjef Hans Chr. Seime i Dell Norge.

Dell Ink skal sørge for at brukeren får beskjed når det nærmer seg blekk eller tonerskift, og man kan deretter klikke seg rett inn i bestillingswebben til Dell.

-- Dermed får man riktig vare med en gang i og med dette går automatisk, sier Seime.

Prisen på de nye modellene offentliggjøres ikke før den siste uken i oktober, men Seime innrømmer at det vil bli en nedtur om prisene ikke er lavere enn for tilsvarende skrivermodeller fra konkurrentene Lexmark og Hewlett-Packard.

-- Jeg tror ikke noen vil rynke på prisen. Vi har snakket med endel kunder om produktene og de er voldsomt interesserte. Jeg tror nok konkurrentene skal merke oss.

Ved lanseringen i USA klarte ikke Dell å levere i henhold til etterspørselen, ifølge Seime.

Fra og med 1. november vil skriverne være tilgjengelige på det norske markedet.

De syv skriverne som lanseres er: Dell Personal Inkjet Printer J740, All-In-One Printer A920 og A940, Personal Laser Printer P1500, samt Dell Workgroup Laser Printer S2500, S2500n og M5200n.