Dell med en skrue løs

Dells suksess er tuftet på god logistikk og lagerstyring. Men av og til kan også de bomme stygt.
Dell brukte flere tusen kroner på å sende seks små pc-skruer til Vadsø fra Oslo. Det var Roger Johnsen som er fungerende it-sjef i Finnmark Fylkeskommune, som fikk problemer med sin bærbare pc og han sendte den inn for å få nytt hovedkort. Da han fikk pc-en tilbake fra Dell manglet det seks små skruer, i følge Altaposten/VG.no.

-- Jeg fikk beskjed om at det egentlig var ganske lett å glemme å skru på plass de seks skruene, og da jeg mottok maskinen fant jeg ut at de manglet. Det var en garantisak, og jeg gjorde Dell oppmerksom på at jeg var nødt til å ha skruene på grunn av at jeg reiser mye i jobben og at jeg ville ha dem for at maskinen skulle være i korrekt stand, sier Johnsen til Altaposten.

It-sjefen ble imidlertid svært overrasket da han fikk de manglende skruene tilsendt i hver sin store eske med Jetpak til Vadsø. Først fikk han to store esker med en skrue i hver, etter å ha gjort Dell oppmerksom på at han manglet fire skruer, fikk han fire store esker til tilsendt.

-- Skruene på omlag fem millimeter kom i hver sin eske, som igjen var pakket inn i Jetpaks egen emballasje. Da vi tok bilde av en av skruene oppå all emballasjen, hadde vi faktisk problemer med å i det hele tatt se den, sier Johnsen til avisen.