Dell oppretter forretningsenhet for store, skalerbare behov

GJENBRUK: Dell vil ta lederskapet innen gjenbrukbare løsninger for norske bransjer. (Ill: Pixabay)

Dell oppretter forretningsenhet for store, skalerbare behov

Forretningsenheten Dell Datacenter Scalable Solutions skal levere skreddersydd gjenbruk til de fleste av Norges viktigste bransjer.

Dell oppretter en ny avdeling som skal løse utfordringer og skape flere muligheter for Norges største bransjer og satsningsmiljø. Dette skriver Dell i en pressemelding.

Datacenter Scalable Solutions (DSS) skal ha bransjespesialister innen telekommunikasjon, for tjenestetilbydere, olje og gass, webteknologi og forsknings- og utviklingsmiljø. Ifølge Dell skal hensikten være å ta lederskapet innen hyperskalerbare løsninger og skape dynamiske, skalerbare og gjenbrukbare prosesser/komponenter/løsninger i  et segment som vokser tre ganger raskere enn det tradisjonelle x86-servermarkedet. 

Kommer i høst

Dell skal ha vært ute med løsninger for hyperskalerbare løsninger med Data Center Solutions for åtte år siden. Hensikten da var å designe og bygge løsningene som leverte på de mest avanserte kravene. DSS skal ta seg av markedssegmentet med de mange aktørene som er på vei inn i en situasjon der skalerbare høy-ytelsesløsninger tvinger seg frem, skriver Dell. 

De første produktene med DSS-merke skal ifølge meldingen komme senere i høst.