Dell i tospann med Oracle

Dell i tospann med Oracle

Nå skal Dell begynne å forhandle Oracle-programvare rettet mot ebusiness og crm. Markedssjef Hans Chr. Seime er optimistisk.

Oracle og Dell annonserer at de utvider sitt samarbeid med ytterligere to år. De to selskapene har allerede vært partnere i tre år, og nå starter Dell med å forhandle Oracle-programmer rettet mot e-business og crm.

Den nye avtalen innebærer at Dell vil fortsette å selge servere med lagringsprogramvare fra Oracle. I tillegg vil Dell nå også bruke Oracle E-Business Suite og JD Edwards applikasjoner for automatisering av bedriftsprosesser, samt salgs- og kundestøtte. Ved kjøp av nye lisenser vil Dell også kunne tilby flerårige support-pakker på opptil tre år.

Mestselgende forhandler

- Oracle er svært positiv til å fortsette et strategisk samarbeid med Dell. Den nye avtalen styrker vårt allerede sterke forhold med Dell, sier Judson Althoff, visepresident i Oracle Global.

- Dell er en av Oracles mestselgende forhandler og vi ser blant annet en økning i Oracle applikasjoner for Dells PowerEdge servere som kjører Linux, sier Hans Seime, markedssjef i Dell Norge.

Samarbeidet med Dell og Oracle vil bestå av Dell PowerEdge servere og Dell/EMC lagringsenheter med Oracle-applikasjoner, i tillegg til Dell- og Oracle-godkjente RAC-løsninger.

- Ved å fortsette samarbeidet med Oracle styrker vi vår ideologi om at alt vi tilbyr kan fås samtidig og fra ett sted, avslutter Seime.