Design-mobil fra Samsung

Design-mobil fra Samsung

Giorgio Armani har designet en knøttliten og luksuriøs mobiltelefon for Samsung.

Den koreanske elektronikkprodusenten Samsung Electronics og Armani-gruppen lanserte den nye mobiltelefonen under et moteshow i Milano i går. En trykkfølsom 2,6 tommers QVGA LCD-skjerm som vibrerer når brukeren berører ikonene på displayet, skal gi brukerne et godt grensesnitt selv om telefonen er svært liten. Mobilen har størrelse lik et kredittkort og tykkelse på kun 10,5millimeter.

– I dag omfavner mote hele vår livsstil. Vi uttrykker oss like mye gjennom mobiltelefonene vi bruker, eller gjennom tv-apparatet vi har i stuen, som vi gjør med sko og vesker vi bærer rundt på eller hvordan vi innreder våre hjem, sa Giorgio Armani under lanseringen.

SE BILDER AV MOBILEN HER: Samsung fotoarkiv

Armani-Samsung mobilen er utstyrt med et 3 megapixel kamera, GPRS, EDGE, en musikkspiller, nettleser og støtte for eksternt microSD minnekort og leveres med Bluetooth-headset.

De to selskapene planlegger også å lansere en innovativ portefølje for bærbare produkter og produkter til hjemmet, ved å kombinere Armanis ikoniske design og med Samsung-teknologi.

– Vi tror at vår tilnærming med Giorgio Armani er et steg i riktig retning for at våre kunder skal kunne berike sine liv med sofistikert stil og ledende teknologi. Dette er et banebrytende samarbeid mellom en av verdens mest innflytelsesrike designere og en av lederne i elektronikkbransjen og vi passer perfekt sammen, sier Geesung Choi, president i Samsung Electronics.

En spesialdesignet Giorgio Armani bæreveske i skinn leveres med telefonen. Den vil være tilgjengelig i Giorgio Armanis flaggskipbutikker og utvalgte mobil-butikker i Norden fra desember 2007. Prisen vil trolig ligge på i overkant av 5000 norske kroner.