DIBS åpner norgeskontor

Skandinavisk leverandør av betalingssystemer etablerer kontor i Oslo.

1. januar 2006 etablerte DIBS seg i det norske markedet med eget kontor i Oslo. DIBS vil bli ledet at Halvor Kaafjeld, som kommer fra stillingen som teknisk prosjektleder i Teller, skriver selskapet i en pressemeleding.

Daglig leder i DIBS, Halvor Kaafjeld, har allerede opplevd stor interesse for DIBS-produktene i det norske markedet.

- DIBS-løsningene er enkle å implementere, enkle å forstå og ikke minst enkle å bruke. Dette, sammen med meget konkurransedyktige priser gjør at vi ser svært optimistisk på DIBS sine muligheter i det norske markedet, uttaler han.

Online-penger

- For DIBS er det et bevisst strategisk skritt at vi nå etablerer oss i Norge, uttaler Jesper Lohmann, styreformann i det danske moderselskapet.

- Det norske markedet er i kraftig vekst. Gjennom å kombinere en kompetent sentral utviklingsorganisasjon med sterk lokal representasjon, mener vi at vi har funnet den riktige formelen for å betjene det skandinaviske markedet, sier han.

DIBS A/S ble stiftet i Danmark i 1998, og er i dag en Skandinavias førende leverandører av betalingssystemer for Internett og callsentre etc. DIBS har utover Oslo, også kontorer i København og Gøteborg og betjener i dag mer enn 2500 kunder i 17 land.