Brukerne kan rette kartfeil i ny gps

Brukerne kan rette kartfeil i ny gps

På nye gps-er fra TomTom kan du selv legge inn endringer i kartet.

TomTom, leverandør av navigasjonsløsninger, introduserer i dag teknologien TomTom Map Share i forbindelse med lanseringen av TomTom GO 520* og TomTom GO 720. Alle TomTom Map Share-brukere kan forbedre kart og dra fordel av forbedringer gjort av andre TomTom Map Share-brukere. På denne måten har de alltid tilgang til bransjens mest oppdaterte kart.

TomTom Map Share er en proprietær teknologi for forbedring av kart. Denne lar brukerne forbedre kart enkelt og øyeblikkelig. Brukerne kan reagere på endringer i veinettet i sanntid og korrigere kartene på sine enheter i henhold til endringene. Det smarte brukergrensesnittet gjør det enkelt å gjøre forbedringer, som å opplyse om sperringer av gater eller endringer av gatenavn. Endringene kan legges inn på stedet.

LES OGSÅ: Gladere regnværsdager

Veier endrer seg kontinuerlig. Denne funksjonen gir TomToms brukere en mulighet til å fange opp disse endringene på sine enheter i påvente av lansering av nye kart, og på den måten holde sine enheter så oppdaterte som de ønsker. Disse endringene gjør at TomTom Map Share-brukere alltid har oppdaterte kart og lokalkunnskap tilgjengelig ved sine fingertupper.

- TomTom Map Share er en viktig komponent i en ny æra innen navigasjon. Ved å gjøre millioner av TomTom-brukere over hele verden i stand til gratis å dele og dra gjensidig nytte av hverandres lokale kunnskap hver dag, sikrer TomTom at brukerne har tilgang til bransjens mest nøyaktige og oppdaterte kart, sier Harold Goddijn, topsjef i TomTom, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Pc-en kan slå ut gps-en

Nye modeller

TomTom GO 720 kommer med forhåndsinstallerte kart dør-til-dør i Vest-Europa med en mengde detaljer lagret på det interne minnet, og forhåndsinstallerte kart over en region. En pakke bestående av TomTom GO 720 eller TomTom GO 520 med RDS-TMC Trafikkmottaker vil være tilgjengelig i enkelte land. 

For å komplettere den nye GO-serien lanserer TomTom også en rekke tilbehør spesielt utviklet for å passe designen og utførelsen av den nye serien. Dette omfatter blant annet en bæreveske i lær, fjernekontroll og en hjemmelader. 

Den nye TomTom GO-serien vil være tilgjengelig over hele Europa i tredje kvartal i 2007.

LES OGSÅ: Årets 18 beste produkter