Eksklusiv iPad-ramme

Eksklusiv iPad-ramme

Aluminiums-grep i friske farger.

ColorWare lanserer en eksklusiv bæreramme for iPad - til en eksklusiv pris.

ColorWare vil for mange være kjent som firmaet som tar dine aluminiums-gadgets og anodiserer dem i helt andre farger enn det produsenten opprinnelig hadde tenkt - som for eksempel en MacBook Pro .

Les også: iPod shuffle i farger

Men nå har de altså utviklet et eget produkt til en forandring - en aluminiums-ramme for iPad. Kombinert bærehåndtak, holdegrep og kantbeskyttelse.

Utseendemessig kan ColorWares Grip for iPad minne om en blanding av den stilige iPhone 4-rammen Vapor fra ElementCase , og Apples iBook - forløperen til MacBook, men med bærehåndtak.

Les også: Robust iPhone 4-beskyttelse

Meningen er at man skal kunne velge forskjellige farger på håndtak og ramme selv. Men prisen ser ut til å bli stiv - 300 dollar i USA kan fort bli til 2500 kroner her hjemme.

Nå vet vi ikke hva iPad kommer til å koste når den lanseres i Norge - men vi gjetter på et sted rundt 4000 kroner for den rimeligste modellen. Men har du råd til slike summer for et produkt som du strengt tatt ikke egentlig trenger, ja da...

Les også: Endelig Remote på iPad

Stilen er det uansett ikke noe å si på, og ser man for seg et bruksområde som innebærer mobilitet uten innpakning, kan ColorWares Grip for iPad komme til sin fulle rett.

Du kan lese mer om ColorWare Grip for iPad her . ColorWare sender til Norge. Leveringsklar om 3-4 uker. Promo-video under.

Digital Livsstil